Victòria complicada de l'Europa al camp del Gavà. Un partit en què s'ha pogut veure alguns entrenadors de Tercera Divisió, un d'ells, Jordi Roger, entrenador del Cornellà, proper rival dels escapulats. El Gavà ha sortit amb ganes de complicar les coses als de Gràcia i l'Europa ha respost amb un parell d'arribades. La primera, una centrada de Rovira que Diego no ha arribat a rematar. La segona, en un llançament de falta de Javi Lara i la rematada de Roberto Camacho, que ha atrapat Pacheco. Al minut 15, segona ocasió del Gavà i gol dels del Baix Llobregat. Alegre ha centrat al segon pal i David absolutament sol ha superat Rafa Leva. El Gavà ha continuat intentant crear perill per la banda dreta de l'atac, on s'ha situat Cano que ha jugat de lateral, posició que no és la seva. Javi Lara ha provat de lluny i el rebot en el defensa ha estat a punt de entrar a gol. El mateix Lara ha tret el córner i Alberto González ha rematat per sobre del travesser. A la mitja hora de partit, Javi Lara ha tret una falta, ni Cano, ni Víctor Duran han estat capaços de rematar. Al minut 31, Guzman ho ha provat de lluny i Pacheco ha desviat a córner. Quan quedaven cinc minuts per al descans, Aitor Unzue ha vist la segona groga i ha deixat el Gavà amb 10 jugadors. A la segona part, l'Europa ha començat buscant l'empat, Guzman ho ha intentat des del mig del camp i la pilota ha sortit fora per poc. Malgrat que jugaven amb un home menys, els blaugrana han continuat arribant a la porteria de Rafa Leva. Al minut 71, ocasió de l'Europa, centrada de Rovira i la rematada de Roberto Camacho ha estat atrapada per Pacheco. Dos minut més tard, Diego ha iniciat una jugada amb una centrada, Pacheco ha tret amb la mà, l'Europa ha seguit la jugada i un rebot ha caigut de nou a Diego, que ha fet l'empat. Els jugadors escapulats que no han estat convocats ho han celebrat a la grada. Els d'Albert Poch no s'han donat per vençuts i han seguit buscant el segon. Però llavors ha arribat la segona jugada polèmica, una centrada de Ramon Rovira ha impactat en el braç de Noguera i l'àrbitre ha assenyalat penal. Javi Lara s'ha encarregat de transformar la pena màxima i l'Europa remuntava el partit. En el temps afegit Roberto Camacho ha fet el tercer després d'una gran jugada individual. En acabar el partit, l'entrenador del Gavà estava molt enfadat amb l'arbitratge i amb la forma de joc dels escapulats. L'Europa ha estat capaç de remuntar el partit i sumar tres punts molt importants.

1 – CF Gavà: Pacheco, Noguera (Zurita, 80′), Vivó, Boira, Monfort, Unzué, Navarro (Quiles, 50′), Ferrone (Juanito, 13′), Alegre, David i Uri.

3 – CE Europa: Rafa Leva, Édgar (Delmàs, 67′), Alberto, Víctor, Cano, Ivan Álvarez (Óscar Muñoz, 50′), Rovira, Javi Lara, Camacho, Guzman i Diego (Mañosa, 82′).

Gols: 1-0 (David, 14′); 1-1 (Diego, 72′); 1-2 (Javi Lara -p-, 80′); 1-3 (Camacho, 88′).