Repartiment de punts en un partit igualat en què les defenses dels dos equips han estat millors que les davanteres. Júpiter i Rubí han jugat com si fessin torns d'oportunitats. Una estona dominava un i una estona, un altre. Els visitants però han tingut opcions més clares però els gris i grana també han tingut l'oportunitat de marcar malgrat que avui no tenien el seu màxim golejador, Elhadji, que complia sanció. En la segona part, el Rubí ha estat a punt de marcar, però a les acaballes els homes entrenats per Juanjo García s'han estirat. Cap dels dos equips es conformava amb l'empat, però finalment el marcador s'ha quedat a 0. Un punt més per als de la Verneda, que els allunya una mica de la zona de descens. ¤W0 73 ]] C2.5 G 0 [[ *CG i1l JUANJO GARCÍA entrenador del CE Júpiter 0'42'' JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Portem un punt més que a la primera volta i hem de ser molt optimistes tots perquè sinó possiblement ens enfonsariem més, no? Per tant, cal continuar amb aquesta dinàmica, jo penso que el Rubí és un dels millors equips de la categoria, tot i que tenia alguna baixa, però crec que juga molt bé a futbol, la proposta és molt atractiva i crec que el resultat al final ha estat el més just."

CE Júpiter:

Jaume Albert, Mechi, Masa (Peter 72′), Santolalla, Alex, Romo (Serrano 72′), Toni (Uri 86′), Isra, Xavi Valls, Velillas, Sergi.

UE Rubí: Plancheria, Kiki, Ortega (adrián 80′), Roger (mario 35′), Gallart, Javi Sánchez, Raventós, Blanchart,Rafa (Alberto 70′), Joshua, Molina.