selecció catalana Paraguai

Triomf inqüestionable de la selecció catalana que ha superat per 5 a 1 la del Paraguai en un amistós jugat a Palamós. Fins a 1.903 dies després, la selecció catalana no ha tornat a jugar un partit internacional, aquest cop contra Paraguai. Des del 21 de gener de 2019, en un enfrontament contra Xile, que van guanyar als penals, l’equip que ara entrena Xavier Llorenç, exentrenador del Barça, no jugava cap partit.

Un amistós dominat per les catalanes

El municipal de Palamós ha obert les portes a una jornada de futbol internacional entre la selecció catalana i el Paraguai. Amb una grada amb moltes ganes de tornar a veure jugar la selecció, l’equip amb jugadores del Barça, Espanyol, Europa i Llevant les Planes, entre d’altres, s’ha iniciat l’amistós al Baix Empordà. Amb el gol d’Arola al minut 15 s’ha aixecat tota la grada i banqueta a celebrar el primer gol de la selecció en els cinc anys. Cristina Baudet ha marcat el segon i minuts després, des de molt lluny, Maria Llompart feia el tercer just abans del descans.

La segona part ha semblat més tranquil·la fins que hi ha hagut un error en la defensa catalana. Rebeca Fernández ha vist l’oportunitat i ha fet el primer gol del Paraguai, seguit minuts després del quart gol del Catalunya, amb Fatou Kanteh, que ha augmentat la distància al marcador, 4 a 1. Vicky Losada, una jugadora molt esperada al partit d’avui, no se n’ha anat sense el gol, i així ho ha fet al minut 77 amb el cinquè de Catalunya. El marcador ha arribat al xiulet final sense canvis, 5-1.