El Club Natació Barcelona ha patit, però s’ha acabat emportant la victòria contra el CN Terrassa per un 15 a 14 molt ajustat. Els mariners s’enfrontaven a un rival directe pel play-off i en guanyar-lo ja tenen gaire bé assegurat el tercer lloc a la classificació. No ha estat un partit fàcil, els barcelonins han hagut d’anar a remolc en diverses parts, però gràcies a un últim quart espectacular amb cinc gols dels locals han pogut remuntar i assegurar la victòria.

Ara la Lliga fa una aturada, ja que la setmana vinent es disputarà la Copa del Rei. En la primera ronda, el Barcelona s’enfrontarà amb un altre equip barceloní, el CN Sant Andreu.

Igualtat absoluta a la mitja part

Els dos equips han sortit endollats i amb força per guanyar el partit. El Terrassa ha començat millor i 30 segons abans d’acabar el primer quart guanyava 2-4. El CNB ha tirat d’empenta aleshores i s’ha quedat a un gol. Amb l’adrenalina dels instants finals, els barcelonins han sortit a mossegar i als pocs segons han empatat el matx a 4. A partir d’aquí ha començat un estira-i-arronsa que ha durat gaire bé tot el partit.

El Natació Barcelona es desfà dels fantasmes

Cada vegada que marcava un dels dos equips, en la jugada següent el rival empatava. El resultat era inflat amb un empat a 7 a la mitja part, però al tercer quart els barcelonins no han tingut tanta efectivitat. Si no topaven contra el porter terrassenc, que s’ha fet enorme durant aquest quart, topaven contra el pal de la porteria. Per la seva banda, el Terrassa no ha baixat en efectivitat i en alguns moments ha arribat a situar-se tres punts al davant.

El CNB s’ha refet dels errors i, després d’un temps mort dels tècnics locals, ha començat la piconadora. Amb un parcial de 5-1, els barcelonins han aconseguit remuntar i avançar-se. Part del mèrit se l’ha endut el porter del CNB, Miquel Linares, que ha assolit la fortalesa defensiva que necessitava l’equip per mantenir el resultat propi i que la resta de jugadors, encapçalats per Pol Daura i Abel Rmon com a màxims golejadors amb tres gols, aconseguissin remuntar.

El partit ha tingut emoció fins al final. El Terrassa ha marcat un penal 52 segons abans d’acabar i ha estat a punt d’empatar amb una aturada a falta de cinc segons, però la victòria finalment s’ha quedat a la piscina de la Nova Escullera.

És un partit que no agrada als entrenadors, però als espectadors, sí”