L’Europa ha aconseguit un triomf molt important contra el Manresa i ha recuperat el camí de la victòria després de superar els del Bages per un clar 4 a 0. Els escapulats han estat molt superiors als del Bages i sumen una victòria després de quatre partits sense guanyar. A més a més, el triomf pren més valor degut al resultat del Badalona Futur, que ha perdut contra el Penya Independent, ja es troba a només tres punts.

Partit encarrilat a la primera meitat

L’Europa ha començat molt bé l’enfrontament, dominant i amb el cap posat en la victòria per canviar la dinàmica de les últimes tres setmanes. Eslava ha avisat al minut 5 amb un xut que el porter Pulido ha refusat, però no ha pogut fer res 10 minuts més tard. Passada d’Àlex Pla i rematada de nou d’Eslava que, ara sí, marcava el primer gol dels escapulats. Àlex Pla ha tingut un parell d’ocasions, però no ha pogut fer el segon fins al temps afegit de la primera meitat. Una jugada d’Eslava per la banda ha permès una primera rematada de Servetti que ha anat al travesser, el posterior xut d’Àlex Pla l’ha refusat Pulido, però el mateix Àlex Pla, molt atent, ha marcat el 2 a 0 amb què s’ha arribat al descans.

Apareix de nou Àlex Pla

Àlex Pla ha continuat amb el seu partit extraordinari i, tot just començar la segona meitat, ha fet el 3 a 0 amb un xut des de fora de l’àrea que ha sorprès el porter visitant. El ’14’ de l’Europa ha aconseguit en menys de 50 minuts, dos gols i una assistència. Tot i que la segona meitat ha estat relativament ensopida, amb un Manresa enfonsat i un Europa satisfet amb el resultat, els visitants s’han fet en pròpia porteria el 4 a 0.

Reapareix Àlex Cano

Una de les millors notícies del partit i de la jornada ha estat la tornada d’Àlex Cano als terrenys de joc després d’haver estat operat d’una dolència cardíaca. El capità del club de Gràcia ha jugat els últims minuts de l’enfrontament i es preveu com un dels grans “fitxatges” per al final de lliga trepidant que espera els de Ramon Gatell.