Victòria important per al Barça CBS B contra el Safa Claror en un partit molt igualat. Un derbi intens i dinàmic que va acabar amb un final molt ajustat, 47 a 48. El triomf permet el Barça CBS sumar prou punts per igualar el Lloret a la segona posició, i així esperen el partit directe de la penúltima jornada de la fase regular, tot i que la part alta està molt comprimida. A banda d’això, el Safa Claror es manté a la part mitjana de la taula, amb opcions de jugar el play-off d’ascens, però amb la permanència assegurada.

Una temporada de resultats ajustats

Una temporada d’alts i baixos per al Safa Claror que ara ocupa la posició mitjana de la taula i de la qual li costa sortir. Amb un total de 21 partits jugats, la trajectòria d’ambdós equips encara queda per definir. El club barceloní acumula un total de 12 partits guanyats i 9 perduts, i el filial del Barça acumula 13 victòries i 7 derrotes. Tots dos tenen resultats ajustats, però amb una diferència en la classificació evident.

Derbi amb victòria del filial per la mínima

El començament de partit va ser espectacular per al Barça, encara que només va durar els primers 5 minuts. Hi va haver una intensitat i unes ganes espectaculars en les noies d’Adrià Martínez, que van aconseguit plantar cara a les blaugranes. Les locals es van posar les piles per escurçar la distància al marcador i han arribat al descans 26 a 25.

Amb el marcador 38 a 39 en un tercer quart de patiment, van començar els últims 10 minuts que han acabat amb una tècnica una mica protestada per la banqueta i el públic local 31 segons abans d’acabar el matx. Amb un 47 a 47, Telma Balaguer, visitant, va llançar el tir lliure de la tècnica que va fer pujar el 48 al marcador, fet que va significar la victòria del conjunt blaugrana.