Lidón Muñoz, or al Ciutat de Barcelona

Segon dia de competició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació. I ho ha fet, en el cas dels nedadors dels clubs barcelonins, amb una protagonista. Lidón Muñoz s’ha endut la medalla d’or en els 50 lliures.

Un or, tres plates i un bronze

En la segona i última jornada del trofeu, els nedadors del CN Sant Andreu només han pogut endur-se 4 medalles. La més destacada ha estat la de Lidón Muñoz en els 50 lliures. La nedadora de Castelló ha estat la més ràpida amb un temps de 25 segons i 11 centèssimes.

Les medalles de plata han estat per a Jèssica Vall i Alba Guillamón. La bracista del Sant Andreu ha acabat en segona posició en els 50 braça per darrera de la russa Yuliya Efimova.

L’altra medalla de plata per a Vall ha estat en la seva prova preferida, els 200 braça. L’andreuenca ha fet una marca de 2.24.68 per darrera de la gran especialista, Yuliya Efimova.

L’última medalla d’argent per al Sant Andreu se l’ha penjada Alba Guillamón. Ho ha fet en els 100 papallona amb una marca de 1.00.05.

La medalla de bronze dels nedadors dels clubs barcelonins ha estat per a Alberto Lozano. El nedador del CE Mediterrani ha acabat tercer en els 50 papallona i una marca de 23.82.

.