El Júpiter supera el Parets
@CE_Jupiter

El Júpiter ha tornat a guanyar un partit vuit jornades després. Els de la Verneda s’han imposat al Parets per 3 a 2. El triomf va arribar en el tram final del partit gràcies a un gol de Juanín.

Última victòria a la Verneda

El Júpiter, un cop es va confirmar que descendeix a Segona Catalana, ha aconseguit un triomf que feia setmanes que perseguia. El partit s’ha posat de cara amb els gols de Llorenç Genesca, “Llur”, i d’Enrike en els minuts 17 i 26. Tot i això, el Parets ha igualat el marcador en només tres minuts, del 55 al 58, mitjançant Albert Jiménez i Pellejero. Afortunadament per als interessos gris-i-grana, Juanín ha fet el 3 a 2 definitiu en el minut 83.

El Júpiter, penúltim classificat

El Júpiter supera, amb aquest triomf, precisament el Parets i ja no és cuer del subgrup 1B de la Primera Catalana. Els de Juan Carlos Torres són penúltims, a tres punts del Sabadell Nord, que ocupa la vuitena posició. Els vallesans són el rival següent dels barcelonins. Per aconseguir superar-los, els de la Verneda han de guanyar per tres o més gols de diferència, ja que al partit d’anada el Sabadell Nord va guanyar per 0 a 3 a Barcelona per alineació indeguda, tot i que els locals havien guanyat al camp per 2 a 1.