El Sant Martí Adrianenc ha perdut davant l’Antequera per 22 a 23. La derrota fa que els barcelonins no deixin la part baixa de classificació i hagin de seguir lluitant per la salvació fins al final, queden tres jornades, de la Lliga.

El Sant Martí surt dominant

El Sant Martí ha començat dominant i ha arribat a tenir un màxim avantatge de quatre gols, 11-7 al minut 20, però l’Antequera ha estat millor els últims 10 minut i ha retallat la diferència a només un gol abans de la mitja part, 13 a 12. S’ha de destacar el paper del porter del Sant Martí, que ha aturat un bon grapat de claríssimes ocasions. A la graderia l’afició local, el Front Lila, ha donat  molt de color i sempre ha estat al costat del seu equip.

L’Antequera capgira el marcador

L’equip de Sant Martí ha sortit adormit dels vestuaris i ha vist com l’Antequera s’ha posat 3 gols per sobre amb un parcial de 2-6 en els primers 10 minuts. Els locals han reaccionat i s’han mantingut a un gol fins al final del partit. Els barcelonins no han pogut transformar l’última possesssió i la derrota, per tant, ha estat per la mínima.