El Barcelona d’hoquei sobre patins ha guanyat l’Igualada per 1 a 5 en el partit corresponent a la 26a jornada de l’OK Lliga. Els blaugrana han aconseguit la 30a Lliga quan encara queden quatre jornades per acabar la competició, i ho han fet sense perdre cap partit: n’han guanyat 23 i n’han empatat tres.

El Barcelona d’hoquei patins encarrila la victòria

El Barça ha encarrilat la victòria a la primera part. Al minut 9, Joan Rodrigues ha desviat un xut de Marc Gual i ha fet el primer gol blaugrana. Ignacio Alabart ha fet el segon gol del Barça al quart d’hora de joc. L’Igualada ha retallat distància en el marcador al minut 17 amb un gol de Baliu, però, tot seguit, Alabart ha fet el seu segon gol, el tercer blaugrana.

El Barça aconsegueix el sisè títol seguit

A la segona part, ha costat veure com algun dels dos equips feia gol. No ha estat fins poc més de sis minuts abans d’acabar quan Pau Bargalló ha fet el quart del Barça. Els d’Edu Castro no han afluixat i Alabart ha fet el cinquè. La victòria per 1 a 5 ha donat el campionat als blaugrana, el 30è de la secció i el sisè de consecutiu.