El Martinenc ha guanyat el Vilafranca per 2 a 1 i d’aquesta manera aconsegueix la tercera victòria de la temporada, un triomf que ha servit per donar una alegria a l’afició.

El Martinenc s’avança gràcies a Suárez

Primera part de domini del Martinenc, però sense crear gaires ocasions. Només ha generat un parell d’aproximacions, fins que ha arribat el gol, que ha estat obra del capità Suárez, que ha rematat de cap una falta. El Vilafranca, que pensa més en la final de la Copa Catalunya d’aquest dimecres, ha aprofitat les pèrdues de pilota dels locals per sortir al contraatac, però no ha pogut finalitzar cap jugada amb encert.

Killian fa el gol de la victòria

A la represa, el Vilafranca ha aconseguit empatar gràcies a Sardà. Amb l’1 a 1 el Martinenc ha buscat el segon. Ha tingut alguna ocasió, però el gol se li resistia. Ha estat en el minut 74 quan Kilian, després d’una jugada individual, ha fet el 2 a 1. Aquesta és la segona victòria dels vermells al Guinardó i la tercera de tota la temporada.