El Sant Andreu s’ha assegurat el play-off d’ascens a la Primera RFEF, tot i empatar a 0 gols contra el Torrent. La igualada, juntament amb la derrota del Terrassa a casa contra l’Atlètic Saguntí, permet que el conjunt quadribarrat hagi aconseguit l’objectiu desitjat de disputar el play-off. La llàstima és que una victòria els hauria apropat a la zona alta de la classificació i quedar primers ja no serà possible.

Sense gols a la primera part

Els primers 45 minuts han estat bastant descafeïnats. Des del primer fins al darrer instant de la primera meitat el domini ha estat local. El Sant Andreu s’ha fet amo i senyor de la pilota i no ha deixat que el Torrent hi digués la seva. No obstant això, els andreuencs no han pogut convertir aquest domini en oportunitats manifestes de gol. La banda dreta dels locals, formada per Alexis, Méndez i Serrano, des de la mitja punta, ha estat la gran protagonista de la primera meitat. Grans jugades que han acabat amb centrades que no han pogut connectar amb Paredes, que ha estat molt actiu amb pilota i sense. Els torrentins, per la seva banda, no han pogut incomodar a la defensa andreuenca més que en algun desajust puntual dels quadribarrats.

El Sant Andreu, sense encert de cara a gol

A la segona meitat, la situació ha canviat poc. Als primers minuts, l’entrada de Climent i Boris han donat més pes a l’atac del Torrent, que ha pogut posar fi al clar domini andreuenc. Passada aquesta primera embranzida dels visitants, el Sant Andreu ha tornat a controlar la pilota i les poques ocasions que s’han vist al Narcís Sala han estat quadribarrades.

Quan el xiulet final era a poc més de 15 minuts, el Sant Andreu ha introduït diversos canvis que han donat més ritme a l’equip, que ha començat a incomodar la porteria de Pol Ballesté. Al minut 83 ha arribat la polèmica: el col·legiat, Nil Cubas, ha anul·lat un gol a Óscar per una mà prèvia de Josu. Les constants interrupcions i pèrdues de temps de l’equip visitant han fet que el partit arribi al minut 100. Al temps afegit, el Sant Andreu s’ha llançat amb tot a l’atac, però no ha pogut concretar cap de les ocasions que ha tingut.