La UE Sant Andreu i el Terrassa FC han empatat a zero en un partit dominat pels quadribarrats en què cap dels dos equips ha estat encertats de cara a porteria. Els de Xavi Molist buscaven encadenar la tercera victòria consecutiva, però s’ha hagut de conformar amb un punt en el debut de Chus Trujillo a la banqueta dels egarencs.

Una primera part amb domini andreuenc

El Sant Andreu ha dominat la primera part amb un 68 % de possessió de pilota. L’equip dirigit per Xavi Molist ha sigut el protagonista i ha provocat que el Terrassa jugués bona part de la primera meitat replegat i sortint al contraatac. El Sant Andreu no només ha tingut el control de la pilota, sinó que també ha generat les ocasions més clares de la primera meitat. El porter del Terrassa, Marcos, ha hagut d’intervenir en tres ocasions i ha permès que el Terrassa seguís viu de cara a la segona part. Al minut 29, Ernest Forgas ha tingut l’oportunitat més clara de la primera part rematant fora una centrada de Genís per la banda esquerra. També, a la mateixa jugada, el Sant Andreu ha demanat penal per una caiguda de Josu Rodríguez dins de l’àrea, però l’àrbitre no l’ha assenyalada.

Bon resultat pel Terrassa

Tot i el domini del Sant Andreu, i tenir alguna ocasió clara, el conjunt egarenc ha jugat relativament còmode a la segona meitat. L’equip dirigit per Chus Trujillo ha continuat jugant en bloc baix i esperant l’oportunitat per sortir en transició ràpida. Amb aquest empat a zero, el Terrassa suma el seu tercer punt des de l’inici de la Lliga i Chus Trujillo, que va agafar l’equip la setmana passada, surt reforçat havent empatat a un camp complicat com és el Narcís Sala. D’altra banda, el Sant Andreu de Xavi Molist suma 10 punts de 18 possibles i segueix a la part alta de la classificació.

Tot el partit sencer