L’Europa ha sumat tres punts molt importants a les Fontetes. El conjunt escapulat ha supertat el Cerdanyola del Vallès per 1 a 2 i continua en zona de play-off. Per als graciencs és la quarta jornada consecutiva sumant, amb tres victòries i un empat, és a dir, 10 punts dels 12 posssibles. Els gols de Mario i Àlex Cano a la primera part han estat decisius. Boris Garrós ha fet l’1 a 2 definitiu en el temps afegit.

Bon inici de l’Europa

Les coses no han pogut començar millor per al CE Europa perquè al minut 1 Eslava ha robat la pilota i ha servit perquè Mario, amb un xut creuat, marqués el 0 a 1 al marcador. El més difícil ja estava fet, però quedava molt partit per endavant. L’Europa s’ha trobat molt còmode durant tot l’enfrontament i, al minut 34 després d’un llançament de córner, ha arribat el segon gol. Els escapulats han aprofitat una pilota morta dins l’àrea després de diversos refusos que Àlex Cano ha aprofitat per fer el 0 a 2 amb que s’ha arribat al descans.

El gol del Cerdanyola arriba massa tard

A la segona meitat, l’Europa s’ha trobat molt còmode i no ha patit gens, tot i els intents del Cerdanyola d’arribat a l’àrea visitant. De fet, el gol dels del Vallès ha arribat en el temps afegit gràcies a Boris Garrós, el que ha donat una mica d’emoció al final de l’enfrontament. Els escapulats tampoc no han tingut gaires ocasions de cara a porteria, però amb el marcador a favor han aconseguit un triomf molt valuós en un camp complicat. El matx ha acabat amb una picabaralla que ha embrutat un partit que no ha tingut polèmica.