El Sant Andreu ha perdut per 3 a 4 contra el Girona B en la jornada 13 de la Tercera RFEF. Els andreuencs han vist com han passat de guanyar 3 a 1 a perdre el partit en un tram final en el qual no han sabut tancar bé l’enfrontament. Amb aquest resultat els andreuencs es mantenen en la segona posició (24 punts), però veuen com el líder, l’Europa, els treu ja vuit punts després de la victòria dels graciencs a casa de l’Hospitalet.

Un Sant Andreu amb dues cares

El Girona ha començat generant ocasions, i al minut 9 ha arribat la primera opció clara, amb un xut de Karim que ha aturat Jaime. En el rebuig, Kim ha pogut fer gol sol al segon pal i poc després, al 16, ha arribat el gol visitant: Biel ha rematat a plaer una falta lateral molt ben executada. El filial gironí ha seguit pressionant i ha robat moltes pilotes a camp contrari. En una d’elles, Dawda ha fallat sol, de forma incomprensible, davant Jaime. Els de Xavi Molist havien de reaccionar.

Josu s’ha posat l’equip a l’esquena i al minut 39, en una gran jugada individual, ha fet l’empat. El Sant Andreu s’ha desfet de la mala imatge oferta la primera mitja hora i ha incomodat el Girona. Josu ha fet el doblet abans de la mitja part. Gran combinació dins l’àrea que el davanter ha acabat amb un xut creuat que ha picat el pal abans d’entrar. Abans del descans, els de Xavi Molist havien remuntat el marcador.

Final dramàtic

La segona part ha començat amb un ritme molt positiu dels andreuencs, que han dominat tant defensivament com ofensiva. Tant es així que al minut 56 el Sant Andreu ha marcat el tercer gol, obra de Fassani. En el minut 72 del partit, el jove talent del Girona B Joel Roca ha aconseguit retallar distàncies. Es tracta d’un jugador que ja s’ha entrenat amb el primer equip gironí. Aquest gol ha fet canviar la dinàmica del partit totalment i al minut 81 el Girona ha empatat en una centrada lateral. Semblava que el Girona estava molt més ficat i motivat, i així s’ha vist en el minut 90, ja que el davanter gironí Cissé ha tancat la remuntada final per 3 a 4 en un polèmic fora de joc que l’àrbitre no ha assenyalat.

En el temps afegit, fruit de la desesperació, un dels jugadors destacats del partit, Josu, ha estat expulsat, i tot l’estadi Narcís Sala s’ha posat de peu per cridar i queixar-se de l’acció. El jugador del partit ha sigut, sens dubte, el porter Jaime, sense l’actuació del qual hauria fet que la diferència hagués estat més gran. L’equip local, per tant, se situa en la segona posició darrere de l’Europa que, amb els tres punts aconseguits al camp de l’Hospitalet, s’allunya a vuit del Sant Andreu amb un marge considerable.