El Barça s’ha imposat per 2 a 1 a la Reial Societat i amplia a 56 la ratxa de partits consecutius guanyats a l’Estadi Johan Cruyff. Les jugadores de Jonatan Giráldez han hagut de patir de valent per sumar l’onzena victòria en 11 jornades de la Lliga F gràcies a un gol de Lucy Bronze al minut 89.

El partit l’ha començat perdent el conjunt blaugrana, però l’equip ha capgirat la segona part amb els gols de Marta Torrejón i Lucy Bronze, que han contrarestat el gol de Le Guilly a la primera part. Un matx en el qual Aitana Bonmatí i Maria León han rebut el reconeixement pels 200 partits amb la samarreta blaugrana.

Domini del Barça, però premi txuri-urdin

Primers minuts de partit de domini clar de les jugadores blaugrana amb joc de toc i possessió de la pilota. Oshoala ha gaudit de diverses ocasions, però no ha sabut finalitzar-les. Salma Paralluelo ha pogut marcar en una transició ràpida que ha iniciat Keira Walsh. La Reial Societat ho ha provat en una contra que ha finalitzat Jensen davant de Sandra Paños, però el xut ha marxat molt creuat. Salma Paralluelo ha estat la jugadora blaugrana que ha buscat més la porteria de Nanclares i Jensen ho ha fet per l’equip txuri-urdin amb la porteria de Paños. L’ocasió més clara de la primera part per a l’equip de Natàlia Arroyo ha estat després d’un córner favorable a les blaugrana. La pilota li ha arribat a Franssi, que des de camp propi ha fet una gran cursa i s’ha plantat sola davant de Paños. La portera blaugrana ha blocat l’esfèrica amb una gran intervenció. Malgrat la gran quantitat d’ocasions del Barça, ha estat finalment la Reial Societat qui ha marcat. Quan faltaven dos minuts per al descans l’equip basc s’ha avançat. En una bona jugada de combinació del conjunt de Natàlia Arroyo, Le Guilly ha superat Paños amb un xut creuat. Primera part de moltes ocasions blaugrana, però sense encert. En canvi, les basques han aprofitat les poques ocasions que han creat.

Giráldez fa canvis per revolucionar el partit

Jonatan Giráldez ha volgut revolucionar la segona part i ha fet quatre canvis al descans. Han entrat Ana Crnogorcevic, Mariona Caldentey, Fridolina Rolfo i Geyse Ferreira, que han substituït Claudia Pina, Asisat Oshoala, Salma Paralluelo i Nuria Rábano. Uns canvis que han donat el seu fruit al minut 63, en un córner en curt. Mapi León ha centrat la pilota a l’àrea i després de diversos rebots Marta Torrejón ha fet el gol de l’empat. L’equip de Natàlia Arroyo no s’ha tancat en rebre l’empat i ha buscat poder tornar a situar-se per davant en el marcador. Geyse ha pogut fer el segon al minut 76, però el xut ha marxat per sobre del travesser. Mapi León s’ha convertit en la salvadora blaugrana quan faltaven 10 minuts per acabar quan ha tret amb el cap una pilota a la línia de gol. Les blaugrana han buscat el gol de la victòria i aquest ha arribat. En un córner llançat per Mapi León al segon pal, Lucy Bronze ha fet una rematada de cap per superar Nanclares.