La UE Sant Andreu ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva després de golejar el Penya Independent per 4 a 0 en un partit en què els quadribarrats han estat contundents a la segona part. Dos gols a l’inici de cada part han estat clau en la victòria dels de Xavi Molist.

El Sant Andreu s’avança molt aviat

Les coses no han pogut començar millor per al Sant Andreu. Al minut 4, Pochito ha aprofitat un rebot d’un defensor eivissenc per fer l’1 a 0 després d’una passada en profunditat d’Alexis.

Amb el gol, l’equip de Xavi Molist ha jugat amb més comoditat, però sense sentenciar. I el Penya Independent ha estat a punt d’aprofitar-ho. A la mitja hora de partit, Jaime amb dues intervencions ha evitat el gol dels visitants. Tres minuts després, en canvi, ha estat Albertito qui podia haver fet el gol amb un cop de cap que ha marxat arran de l’escaire de la porteria de Dani.

Poc abans del descans, el Penya Independent ha marcat, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per considerar que hi hagut una falta prèvia de Joan Piera sobre Sergi Vives.

La golejada, a la segona part

Si la primera part ha començat de manera immillorable per al Sant Andreu, la segona ha tingut el mateix guió. Només s’havien disputat set minuts de la represa quan Toni Paredes ha rematat magníficament de cap, una centrada des del córner de Pochito per fer el 2 a 0.

Amb el marcador a favor, els quadribarrats, han buscat el tercer. Aquest ha estat a punt d’arribar amb una bona cursa de Casti que ha vist com el seu xut l’ha refusat el porter visitant.

El conjunt eivissenc ha buscat el gol que el tornés a ficar en el partit. I ha estat a punt d’aconseguir-ho al minut 68 amb una doble rematada, però entre Méndez i Jaume han evitat el gol visitant.

Aquest ensurt ha fet reaccionar el Sant Andreu que en cinc minuts ha fet dos gols. El tercer dels quadribarrats l’ha fet Juanan en transformar un penal que li havien fet a ell mateix. I el 4 a 0 ha estat de Sergi Vives aprofitant un refús a la sortida d’un córner.