L’Europa ha perdut a casa per 0 a 2 contra l’AEM en un partit molt diputat i que no ha tingut gaires ocasions. Tot i no haver tingut moltes ocasions, l’equip lleidatà ha aprofitat les dues clares que ha tingut i s’ha emportat una victòria de l’estadi gracienc. Amb aquesta derrota, l’Europa segueix amb la seva ratxa negativa a casa, ja que no guanya al Nou Sardenya des del mes de setembre i encadena cinc jornades sense guanyar.

Primera part molt igualada sense ocasions clares al Sardenya

L’Europa ha sortit molt bé al partit jugant amb ritme i tenint el control de la pilota contra un rival que està situat a la part alta de la classificació. Els dos equips han competit pel domini de la possessió durant una primera meitat on no hi ha hagut cap equip protagonista. La primera meitat tampoc no ens ha deixat cap ocasió clara a cap de les dos porteries amb dos equips que no han acabat de trobar l’última passada per trobar l’oportunitat de xutar a porteria.

L’AEM trenca la igualtat a la segona i s’emporta la victòria

La segona part ha començat igual que ha acabat la primera amb dos equips sense gaires ganes d’arriscar i sense un dominador del partit clar. El primer gol del partit ha arribat al minut 53 per l’AEM amb un gran xut d’Aithiara des de fora de l’àrea que s’ha colat per l’escaire de la porteria defensada per Alba. A partir del gol, el conjunt lleidetà ha aconseguit el control del partit. Al minut 68, Palacios ha tingut una ocasió de posar el 0-2 despés d’una rematada de cap que ha marxat fora per poc. L’AEM ha sentenciat al minut 77 després d’una mala sortida d’Alba que ha aprofitat Evelyn amb una vaselina per posar el 0-2 al Nou Sardenya. L’Europa ha demanat fora de joc d’Evelyn però l’àrbitre del partit no l’ha assenyalat.