L’Europa no ha pogut passar de l’empat (0-0) contra el Formentera en l’enfrontament que ha tingut lloc al Municipal de Sant Francesc. D’aquesta manera, l’equip de Ramon Gatell acumula tres empats consecutius i set jornades sense guanyar lluny del Nou Sardenya.

Ocasions molt clares per a l’Europa a l’inici

El Formentera ha arrancat el partit amb una bona arribada de De La Mata, encara que el seu xut ha marxat desviat. L’Europa ha estat a punt de fer el 0-1 per mediació d’Adri Gené en la primera arribada de perill del partit al minut 6, però Guzmán ha tret un peu providencial en la mateixa línia de gol per mantenir l’empat. El porter del conjunt balear ha tornat a intervenir de manera magistral per evitar el gol de l’Europa en la segona gran ocasió per l’equip escapulat, de nou en les botes d’Adri Gené, al minut 17 de partit.

L’equip local ha intentat replicar les grans ocasions dels de Ramon Gatell, encara que no ha estat capaç d’inquietar la porteria de Marc Vito. Giuliano ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat per al Formentera al minut 39 amb un llançament que ha marxat a la dreta de la porteria de l’Europa. Finalment, la primera meitat ha acabat amb igualtat al marcador en un enfrontament força igualat en què el conjunt escapulat ha pogut marxar amb avantatge.

Guzmán és un mur per l’equip escapulat

A la represa, l’Europa ha estat molt intens per apoderar-se del ritme del partit i la possessió de la pilota. El conjunt dirigit per Ramon Gatell ha tornat a posar a prova Guzmán, encara que el porter local ha estat molt segur i ha blocat la pilota amb autoritat. L’Equip balear ha reclamat un possible penal després d’una caiguda dins l’àrea d’un jugador, però l’àrbitre no ha considerat la pena màxima.

Tercer empat consecutiu de l’Europa fora de casa

Els locals s’han animat a falta de 15 minuts per al final del partit amb una rematada que s’ha estavellat contra el travesser. L’Europa ha respost amb Michael, que ha pogut avançar a l’Europa amb una acció que ha marxat per sobre de la porteria de Guzmán. El Formentera ha atacat amb tots els efectius en els últims instants del partit, encara que el resultat final ha estat de 0-0.