El Martinenc rebrà aquest diumenge a les 12 h la visita al Municipal del Guinardó de l’Hospitalet. Segons els resultats de la jornada, els vermells poden certificar matemàticament el descens a Primera Catalana.

El Martinenc vol donar una alegria a l’afició

El Martinenc està a un pas de confirmar el descens. Tot i la millora en el joc dels últims partits, la situació és la que és i la salvació es veu com una cosa impossible. Tot i que els del Guinardó guanyessin l’Hospitalet, aquest diumenge podria no servir-los de res; si el Sants i el Castelldefels també sumessin els tres punts els vermells serien equip de Primera Catalana. Per tant, davant els riberencs els barcelonins intentaran esborrar la golejada que van encaixar en el partit de la primera volta i aconseguir un bon resultat per donar una alegria a l’afició.

Jonathan Risueño debutarà com a primer entrenador amb l’Hospitalet

L’Hospitalet arriba al Guinardó en hores baixes. Ha sumat dos punts dels últims nou possibles i ha passat de ser líder a ocupar la tercera posició. Això va fer que després de la derrota contra l’Europa la directiva decidís destituir el tècnic Xavi Molist. Ara el nou entrenador, que debutarà aquest diumenge a la banqueta riberenca com a primer tècnic, serà Jonathan Risueño. La intenció de l’Hospitalet és tornar a guanyar i, per tant, seguir aspirant al lideratge del grup cinquè de Tercera Divisió.