Sant Andreu, a Vilatenim

El Sant Andreu necessita guanyar per no despenjar-se de les posicions que donen accés a jugar al play-off d’ascens a la Segona RFEF. Són vuitens a quatre punts del Peralada i del San Cristóbal i a 11 punts del líder, l’Olot. Aquest diumenge a les 12 hores juguen al camp de la Pobla de Mafumet.

L’última jornada de Lliga, el Sant Andreu no va jugar el seu partit contra el Girona B per un brot de covid-19 a les files barcelonines. L’equip de David Almazán vol recuperar les sensacions perdudes en el primer partit de l’any al camp del Manresa.

Franco Ezequiel rep l’alta mèdica

La bona notícia es l‘alta mèdica de Franco Ezequiel, que ja podria jugar contra la Pobla. Albertito arrossega molèsties al pubis i l’evolució marcarà la seva disponibilitat. Qui segur no estarà per aquest partit és Miguel Ramos, José Antonio Llamas i Sergi Vives, que segueixen recuperant-se positivament de les seves lesions.

La Pobla de Mafumet juga amb el descens

Aquesta temporada, la Pobla de Mafumet està a la part baixa de la classificació, és dotzè, amb 19 punts. Tres per sobre del descens de categoria. Per aquest motiu està sent un mercat de fitxatges d’hivern força mogut a l’equip tarragoní. Han incorporat dos jugadors de la línia defensiva. Arnau Mirambel, procedent del Ejea de la segona RFEF, i el central Fernando Torre, procedent de la Gimnàstica de Torrelavega. De moment, tres baixes confirmades. David Grifell, Cesc Martínez i el lateral Sergi Caballero, que ha fitxat pel Peralada.