Dembélé podria anar al Chelsea

El Chelsea estaria disposat a pagar 15 milions d’euros al Barça aquest mateix mercat d’hivern per fitxar Dembélé, segons ha explicat el periodista Pedro Almeida, especialitzat en mercat de fitxatges. L’entrenador del Chelsea, Tuchel, va tenir Dembélé a les seves ordres al Borussia Dortmund i coneix el seu potencial.

El Barça vol traspassar Dembélé ja

Tal com ha explicat el director de futbol del club, Mateu Alemany, el Barça ha assumit que Dembélé no vol seguir al club i, és per això, que li busquen una sortida aquest mateix mercat d’hivern. Xavi Hernández ja no l’ha convocat de cara al partit contra l’Athletic Club de Copa del Rei i alguns clubs ja s’han començat a interessar pel davanter francès.

El Chelsea entra en la lluita pel francès

El club de Londres no passa pel seu millor moment. Són tercers classificats a la Premier League, a 12 punts del Manchester City, que té un partit menys. L’equip de Tuchel necessitaria un cop d’efecte que canviés la dinàmica de l’equip, i pagar 15 milions per un jugador no suposaria una gran despesa per l’equip anglès. A més, el tècnic alemany coneix perfectament el francès, ja que el va tenir a les seves ordres al Borussia Dortmund.

Aquest informació és la que aporta a dia d’avui el periodista portuguès Pedro Almeida. Veurem si ara Dembélé estaria disposat a marxar al Chlesea o a assumir el que li pugui fer el Barça els propers mesos abans que acabi el seu contracte, ja sigui no jugar més amb l’equip o donar-li la carta de llibertat.