La segona volta no ha començat de la millor manera per al Sant Andreu després de perdre davant del Manresa per 4 a 0 en un partit en què els bagencs han estat superiors.

El CE Manresa es posa al capdavant

El CE Manresa ha rebut el Sant Andreu, un rival directe, en la segona volta de la Tercera RFEF. El primer gol ha arribat quatre minuts després que la pilota comencés a rodar en una jugada en què Noah ha centrat i Biel Rodríguez ha rematat de cap. La pilota ha acabat entrant dins de la porteria després d’un mal refús de Marc Garcia. Els quadribarrats, amb un domini inferior a l’inici del partit, han creat la primera ocasió al minut 17, quan Carreón ha centrat des de la banda, però la rematada de Morer no ha estat prou efectiva. Tot i que el Manresa ha fet un bon treball defensiu que ha dificultat l’atac del Sant Andreu, a poc a poc, els quadribarrats han anat buscant espais per empatar el partit. Una altra oportunitat ha arribat al minut 28, quan Morer ha xutat des de fora l’àrea. La pilota ha acabat fregant el travesser. Al descans, el marcador era favorable al conjunt local per un ajustat 1 a 0.

Un Sant Andreu poc competitiu

En la segona part del matx, els locals han seguit amb la mateixa dinàmica. Pocs minuts després que la pilota es posés en joc, el conjunt local ha marcat de nou. Aquest cop ha estat Noah l’encarregat del segon gol gràcies a l’assistència de Salva. Els manresans no han abaixat el ritme, ja que quatre minuts després Javi López ha estat l’autor del tercer gol després de rematar la sortida d’una falta lateral. Els quadribarrats han vist com un Manresa superior sentenciava el partit al minut 77 amb el gol de Biel Rodríguez. L’ocasió més clara dels de David Almazán, a la segona part, ha estat en un xut de Fassani, al minut 82.