Segona derrota consecutiva del CE Europa després de perdre amb la SD Tarassona per 1 gol a 2. Tot i avançar-se en el marcador, els de David Vilajoana han vist com els aragonesos han remuntat el partit i s’han endut els tres punts del Nou Sardenya.

Ocasions de l’Europa i el premi del gol

La primera ocasió del partit ha estat per al conjunt de David Vilajoana. Al minut 4, Albert Martí ha estat a punt de marcar, però la rematada l’ha rebutjat Azón, porter del Tarassona. Els escapulats, millors a la primera part, han continuat buscant el gol. Poc abans de la mitja, una triangulació entre Guti, Albert Martí i David Jiménez ha acabat amb la pilota a la frontal de l’àrea petita i Ricky Vidal ha xutat per sobre del travesser quan ho tenia tot de cara.

Els locals insistien. Albert Martí, al minut 36, ha estat a punt de fer l’1 a 0, però el xut ha sortit fregant el pal. I després de tres ocasions ha arribat el gol. Una centrada de Ricki Vidal des de la línia de fons l’ha rematada, amb una rosca, Albert Martí per fer el primer gol del partit, una acció polèmica ja que els jugadors del Tarassona han reclamat que hi havia un jugador seu a terra i el joc s’hauria d’haver aturat. L’àrbitre no ho ha considerat i els dos equips han marxat al descans amb l’1 a 0 en el marcador.

Gols del Tarassona just després del descans

La segona part ha començat de la pitjor manera per a l’Europa. Al minut 49, un mal refús de la defensa escapulada l’ha aprofitat Cristian Dieste per fer l’empat. El gol ha deixat tocats els graciencs, i els aragonesos no ho han desaprofitat. De nou, Dieste i amb fort xut ha posat per davant el Tarassona, al minut 56.

Amb el marcador en contra, els de Vilajoana han buscat l’empat. Pau López ha estat a punt d’aconseguir-ho al quart d’hora de la segona part. I un minut més tard, Azón amb un rebuig “in extremis” ha salvat el gol de David Jiménez.

L’Europa seguia buscant el gol. Els escapulats, i després que Àlex Cano hagi salvat el tercer del Tarassona, han topat amb el travesser amb un fort xut de David Jiménez. Els jugadors locals han reclamat que la pilota ha botat dins la porteria, però l’àrbitre no ho ha considerat així.

Quan quedava un quart d’hora de partit, ha debutat Diego Cortés Vargas. El jugador andalús ha estat el reforç dels escapulats en el mercat d’hivern.

Els últims minuts de partit han estat emocionants. Troya ha estat providencial en una internada d’Andi. I David Jiménez hauria pogut empatar, però el xut ha sortit massa creuat. Ha estat l’última ocasió del partit, que ha acabat amb derrota escapulada i el golejador del Tarassona, Trieste, expulsat en temps afegit per doble amonestació.