Partit molt disputat, i sense gols, entre la FE Grama i l’EE Guineueta, que ha acabat amb repartiment entre tots dos equips. L’empat a zero, però, no ajuda gaire els de Luis Gallego, que continuen a la part baixa de la classificació.

El Guineueta, a punt de fer gol a la primera part

El partit ha començat amb oportunitats per al Guineueta. Abde, al minut 5, ha enviat un córner al travesser, la jugada ha continuat i Ferran ha vist com la defensa ha tret sota els pals una pilota que ja apuntava al 0 a 1. El primer xut dels locals ha arribat al cap d’un quart d’hora de partit amb un xut de Roger García que ha sortit per sobre de la porteria de Yancarlo, que avui ha tornat a la titularitat.

El conjunt de Luis Gallego ha fet una molt bona primera part, però sense encert. Al minut 22, ha estat Obispo qui hauria pogut inaugurar el marcador, però el xut l’ha tret Peque des de la mateixa línia de gol. Una falta perillosa i un xut d’Abde han estat les altres ocasions destacades de la primera part. Al descans, empat a zero.

La Grama fa un pas endavant

A la segona part, el conjunt de Juanma Pons ha buscat amb més insistència la porteria visitant. Yancarlo hi ha hagut d’intervenir, al minut 61, amb una bona aturada després d’un llançament de falta de Fran Hernández. El Guineueta, però, ha estat a punt d’endur-se els tres punts de Can Peixauet amb un xut a l’últim minut que s’ha estavellat al travesser de la porteria de Guiseris. Al final, però, repartiment de punts entre tots dos equips.