Després de dues derrotes consecutives, la Damm era conscient que no podia deixar escapar els tres punts davant el Manacor si volia seguir tenint opcions de salvar-se. I el gol dels cervesers ha arribat molt ràpid. En el minut 6, Patrice ha fet l’1 a 0. Els barcelonins han aprofitat el marcador favorable per començar a dominar del partit i han estat superiors als illencs. Just abans d’arribar al descans podrien haver marcat el segon, però el llançament de falta de Grifell no ha acabat en gol per ben poc. A la represa ha continuat la mateixa tònica. La Damm ha seguit dominant i ha buscat amb insistència el segon gol, però aquest no ha arribat. L’emoció i la tensió s’ha mantingut fins a l’últim minut, però al final els cervesers han sumat tres punts importantíssims per continuar creient que la salvació és possible.