El juvenil del Sant Andreu rebrà l’Europa al Narcís Sala aquest diumenge, 29 d’octubre, a les 18 h en la setena jornada del grup 7 de la Lliga Nacional. El derbi serà un enfrontament decisiu a la zona alta de la classificació, ja que quadribarrats i graciencs es troben a la quarta i tercera posició, respectivament. El partit es podrà seguir en directe a través del Twitch del ‘btv esports’ i en mateix lloc web.

El Sant Andreu, en dinàmica positiva

Els quadribarrats arriben al partit després de dues victòries consecutives i com a quarts classificats de la competició amb 13 punts. Una victòria permetria al Sant Andreu superar els graciencs i acostar-se a la zona d’ascens o, fins i tot, entrar-hi en cas de derrota del Manresa.

L’Europa, l’equip més en forma de la categoria

Els escapulats, conjuntament amb el Barça B, el líder, arriben com l’equip més en forma de la Lliga després de sumar cinc victòries consecutives. Només han perdut un partit, a la primera jornada contra el Gimnàstic de Tarragona. Un triomf podria situar l’Europa a la zona d’ascens sempre que el Manresa no guanyés i, en el millor dels casos, a la primera posició. Perquè això es produís seria necessària la derrota del Barça B.