Cartela Europa Hercules neta

L’Europa visitarà la Nucia aquest diumenge, 29 d’octubre, a les 12 h en la novena jornada del grup 3 de la Segona Federació. Els graciencs buscaran una victòria que els permetria consolidar-se a la zona de promoció d’ascens i, en el millor dels casos, posar-se líders de la competició.

L’Europa, favorit pel partit

Els graciencs visitaran el Camilo Cano com a un dels equips més en forma de la competició; encadenen sis partits sense perdre, dels quals n’han guanyat quatre i n’han empatat dos. Aquests registres han situat als escapulats tercers a la classificació amb 17 punts. Una victòria contra la Nucia permetria els d’Ignasi Senabre consolidar-se a la zona de play-off i, fins i tot, assaltar el lideratge de la competició. Perquè això es produís serien necessàries les derrotes de Lleida Esportiu i Hèrcules, que juguen contra Espanyol B i València Mestalla, respectivament.

La Nucia, cuers a la classificació

Els alacantins rebran l’Europa amb la necessitat de puntuar per tal de sortir de la darrere posició a la classificació. L’equip entrenat per Kiko Lacasa va rebre, aquest dimecres, 25 d’octubre, el Formentera en el partit ajornat de la tercera jornada i va perdre per 0 a 2. Amb aquesta derrota la Nucia acumula sis partits seguits sense guanyar, són cuers del grup tres de la Tercera RFEF amb cinc punts, han guanyat un partit, n’han empatat dos i han sumat cinc derrotes.