El Sant Andreu volia acostar-se a un punt del líder, el Badalona Futur, però no ha pogut superar l’Espanyol B en un partit força igualat. L’assalt al lideratge no ha sortit com s’esperava. L’empat entre el Sant Andreu i l’Espanyol B ha provocat un altre empat entre dos equips dins dels play-offs, l’Europa i el Sant Andreu, amb 53 punts. Un derbi molt disputat, molt igualat i molt lluitat per tots dos conjunts que no ha permès la victòria a cap equip. Els de Xavi Molist han portat la iniciativa durant la primera part de manera indiscutible, però un Espanyol B de Javi Chica molt potent li ha arrabassat la victòria en una segona meitat superior, en què han aconseguit l’empat. El conjunt blanc-i-blau es posiciona, setè, per sota de la línia de play-off.

El Sant Andreu busca la segona posició

Duant la primera part s’ha vist un Espanyol molt subtil, però perillós en atac, amb un Sant Andreu que ha sabut dominar, almenys, la primera part. Els quadribarrats han arribat a casa amb ganes de demostrar que volen un ascens consecutiu i guanyar-se la segona posició de la classificació col·locant-se a un punt del Badalona. Ocasions de gol claríssimes per part del conjunt de Nou Barris que han acabat amb un gol dAlbertito amb assistència de Sergi Serrano. Alexis Gràcia, la sorpresa de l’onze, no ha estat titular. El marcador ha arribat al descans 1 a 0.

L’Espanyol B empata amb un golàs de Javi Hernández

A la segona, l’Espanyol de Javi Chica ha reviscolat i ha reaccionat amb un gol de Javi Hernández. La pressió, l’agressivitat i les ganes d’endur-se la victòria han estat les cares que han mostrat els jugadors de tots dos equips. Un derbi molt decisiu amb un Narcís Sala pràcticament ple, amb més de 4.230 espectadors. Intensitat fins al xiulet final en un partit que ha acabat 1 a 1.