sant andreu home preso

El derbi entre el Sant Andreu i la Guineueta, de diumenge passat, ha continuat més enllà dels 90 minuts de partit. El club andreuenc, després del comunicat de l’equip de Nou Barris que denunciava agressions als seus seguidors fora del Narcís Sala, ha donat la seva versió dels fets.

El Sant Andreu confia en la feina dels Mossos

Fonts del club quadribarrat diuen que no entren a valorar el que passa fora de l’estadi. De totes maneres, el que sí que asseguren és que condemnen qualsevol tipus de possible agressió que hagi pogut existir. Des del Sant Andreu ens expliquen que confien en la feina dels Mossos d’Esquadra, però que com a club no poden opinar sobre uns fets que desconeixen, referint-se a les agressions que denuncia la Guineueta.

Això sí, des del club sí que valoren el que va passar dins el camp i mentre es jugava el partit. Ens expliquen que una part de l’afició visitant va insultar el Sant Andreu des del primer minut, i que l’afició qudribarrada no va respondre a la provocació i va dedicar-se a animar el seu equip. Amb aquesta afirmació, desmenteixen la denúncia del punt quatre del comunicat de la Guineueta, en el qual es diu que l’afició del Sant Andreu va insultat els seguidors de l’equip de Nou Barris dins el camp.