Ronald Koeman ha reconegut que el partit de Champions davant el Dinamo de Kíev d’aquest dimecres serà “decisiu” pels interessos del primer equip a la màxima competició europea. El tècnic holandès ha assegurat que el Barça “es juga el futur a la competició” i que no sap “fins on pot arribar l’equip”, però té clar “que ningú pot exigir que es guanyi la Champions”.

Ronald Koeman: “Sabem què hem de fer per guanyar”

Koeman ha reconegut que el Dinamo de Kíev és un equip més experimentat que la temporada anterior, en la qual també es van enfrontar els dos equips. La clau del partit, ha explicat el tècnic neerlandès, passa per estudiar bé el contrari i posar en l’11 titular els millors jugadors, i creu que l’equip “està capacitat per guanyar, encara que tenim marge de millora”.

L’entrenador blaugrana no es posa fites, però s’ha mostrat convençut que el Barça “està preparat per aguantar la pressió” d’un partit d’aquestes característiques, ja que hi ha molts “jugadors experimentats que ja ho han viscut abans”.

La tranquil·litat de Ronald Koeman

Sobre aquesta qüestió, Ronald Koeman ha matisat les paraules de la roda de premsa anterior, en la qual va assegurar que després de la victòria davant el València “tenia dos dies de tranquil·litat”. El tècnic ha explicat que ho va dir perquè “és la veritat”, ja que “la continuïtat d’un entrenador sempre depèn de si tens bons resultats o no“.

Coutinho i Ansu Fati

Ronald Koeman ha confirmat que Philippe Coutinho “serà un dels homes importants” en els partits propers que jugarà el Barça, tot i que ha admès que a la seva posició “té molta competència”.

D‘Ansu Fati ha celebrat que la seva renovació “vagi per bon camí, ja que és un jugador molt jove i és el futur del Barça“. També ha assegurat que seguint amb el pla de recuperació total del jugador després de la lesió, Ansu Fati no jugarà tres partits seguits com a titular.