Pau Gasol

El Consell de Ministres del Govern espanyol ha aprovat aquest dimarts la concessió de la Gran Creu del Reial Ordre del Mèrit Esportiu a l’exjugador de bàsquet Pau Gasol.

Pau Gasol, un exemple a seguir

El Govern, d’aquesta manera, reconeix la “carrera destacada en l’àmbit de l’esport, però també per la tasca de reivindicar la pràctica esportiva, de l’educació física i per prestigiar el nom del nostre país“, així ho ha explicat la ministra portaveu, Isabel Rodríguez.

El pivot català va anunciar el 5 d’octubre que es retirava del bàsquet. Ho va fer amb 41 any i després de 21 temporades jugant al màxim nivell. Gasol ha rebut altres distincions com són: el Premi Príncep d’Astúries de l’Esport (2015), la Medalla d’Or de la Reial Orde del Mèrit Esportiu (2007) i el Premi Nacional de l’Esport Felip de Borbó (2001).

Gasol encara no ha anunciat quin serà el seu futur. L’exjugador de bàsquet segueix sense revelar les seves intencions. L’únic que ha fet fins ara són tres tuits enigmàtics sense explicar a què es dedicarà a partir d’ara.