Salma Paralluelo té 19 anys i ja ha entrat a la història del futbol espanyol. Un gran gol marcat als 111 minuts del matx contra Holanda, ha donat la classificació per a la semifinal del Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda que jugaran contra Suècia. L’equip de la blaugrana Fridolina Rölfo ha superat Japó per 2 a 1. El partit es jugarà dimarts dia 15 a les 10 del matí hora catalana.

Color blaugrana en la victòria espanyola

El Barça ha estat representat amb sis jugadores a l’equip inicial que ha posat al camp el seleccionador Jorge Vilda. Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, Laia Codina, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey han sortit a l’equip titular. La davantera mallorquina Mariona Caldentey ha obert el marcador en transformar un penal als 81 minuts. L’1 a 0 semblava que seria el resultat definitiu però en el temps afegit Van Der Gragt ha fet el gol de l’empat que ha enviat el partit a la pròrroga. Alexia Putellas ha entrat al camp als 100 minuts en substitució de Mariona, la presència de la dues vegades Pilota d’Or ha servit per asserenar el joc d’una selecció espanyola que al final ha aconseguit el premi desitjat.