El Barça s’ha vist superat clarament en els primers minuts pel València. Els blaugrana no han pogut amb la intensitat dels locals i han encaixat un parcial de 15 a 3, que feia presagiar que els de Bartzokas ho tindrien molt complicat per guanyar el partit. El Barça, però, ha reaccionat i ha ajustat el marcador. Rice i Tomic han estat els millors ofensivament i han donat vida a l’equip abans del descans. De fet, en el segon quart la defensa blaugrana ha millorat molt i això ha fet creure que la victòria era possible. A la represa, ha continuat la bona feina del Barça. Aquest període ha estat l’únic que han guanyat els blaugrana. Un triomf parcial que ha fet que s’entrés en l’últim i definitiu quart amb tot per decidir. Aquí el Barça no ha sabut aprofitar les seves oportunitats i ha acabat perdent. Amb aquesta derrota, el Barça tanca una de les pitjors temporades de la història més recent. Ha caigut eliminat als quarts de final de la Lliga ACB, a la Copa del Rei se’n va anar cap a casa a les semifinals i no es va classificar per als quarts de final de l’Eurolliga.