Sense Navarro i Doellman, lesionats, el Barça es va refer de la petacada del primer partit davant el València i al Palau va aconseguir una victòria contundent per 91 a 79. La connexió Rice-Tomic va funcionar per als blaugrana en un primer quart igualat. El pivot croat, encertat de cara a cistella, no va estar del tot afortunat a l’hora d’assistir Oleson. El segon quart va tenir un protagonista inesperat. El base suplent Renfroe es va carregar l’equip a l’esquena i va anotar en aquest període 12 dels 16 punts que va sumar el barça. Els blaugrana van fer 10 minuts molt bons i van encarrilar el matx. Al descans els de Bartzokas van aconseguir el màxim avantatge del partit, 49 a 32. A la represa el València va intentar reaccionar amb Rafa Martínez, encertat des de la línia de tres, però el Barça, després de l’esbroncada d’un Bartzokas enfadat, va respondre amb la mateixa moneda i Claver va anotar un dels dos triples que va fer. En l’últim quart i amb el partit solucionat, els dos equips es van dedicar a pensar més en el tercer i definitiu matx que es jugarà aquest dissabte a la Fonteta, qui guanya serà a les semifinals.

L’única nota negativa del partit per al Barça va ser la lesió de Diagné, que es va retirar molt coix. El senegalès és dubte per jugar aquest dissabte. Si no pot fer-ho, Tomic serà l’únic cinc que tindrà l’equip.