El Barça haurà de recórrer a la màgia del Palau per igualar l’eliminatòria de semifinals davant ElPozo Múrcia i així tenir possibilitats d’arribar a la final. Els murcians han guanyat el primer partit del play-off de semis per 3 a 2. Pito ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador. L’avantatge dels locals, però, ha durat ben poc. Només quatre minuts més tard ha empatat el Barça. Roger ha assistit Adolfo, perquè el de Santa Coloma signés l’1 a 1. A partir d’aquí, ElPozo ha buscat tornar a posar-se al davant en el marcador, però Juanjo ha estat molt encertat i ha evitat diverses vegades el gol dels vermells. Quan no ha pogut fer res el porter blaugrana ha estat en aquest penal, que ha transformat Miguelín, quan només quedaven quatre segons per arribar a la mitja part. A l’inici de la represa, els murcians han marcat el tercer mitjançant Álex. Semblava que les coses es complicaven per als d’Andreu Plaza, però Sergio Lozano ràpidament ha marcat el segon del Barça i ha tornat l’emoció al partit. Una emoció que s’ha mantingut fins al final. Els blaugrana, però, tot i intentar-ho, els últims minuts han jugat amb porter jugador i no han aconseguit forçar la pròrroga.