CE Mediterrani
@CN_Sabadell

El CE Mediterrani de waterpolo femení ha perdut a la piscina del Sabadell per 17 a 7, en el primer partit de la semifinal del play-off per al títol de Lliga.

El CN Sabadell, molt superior al CE Mediterrani

El partit ha començat amb el Sabadell situant-se per davant en el marcador amb un 4 a 1 al primer quart. El campió actual de la competició ha estat molt superior i ha seguit ampliant la diferència amb un parcial de 6 a 3. Al descans el resultat ha estat de 10 a 4 favorable al Sabadell. En el tercer quart el parcial per a les de David Palma ha estat de 4 a 1. Les de Marc Comas no han tingut cap opció i han encaixat més gols, i un nou parcial al darrer quart favorable al Sabadell de 3 a 2, ha deixat el 17 a 7 al final del partit.

El segon partit d’aquesta semifinal es jugarà dissabte a les 12 h a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani.