Sants
Foto: Felipe Gaitan

El Sants va tornar al camí de la victòria després de tres ensopegades consecutives. El conjunt de Tito Lossio es va imposar a la Grama per la mínima i ha deixat de ser el cuer del subgrup B. Aquest diumenge, a les 12 h, els santsencs intentaran sumar tres punts vitals contra un rival directe, el Figueres. Els gironins són vuitens a la classificació, quatre punts per sobre dels verd-i-blancs. Per tant, una victòria dels de Lossio els deixaria a només un punt de diferència.

Una victòria per refermar les sensacions

Un cop abandonada l’última posició, el Sants només vol mirar cap amunt. Als verd-i-blancs només els queden quatre partits per disputar de la primera fase. Per continuar escalant posicions, el primer escull a superar és el Figueres i els santsencs volen aprofitar l’injecció de moral per seguir retallant distàncies amb els rivals de la zona mitjana.

Vilatenim, un fortí per al Figueres

El Figueres també té l’objectiu de sumar un triomf important per allunyar-se de la zona baixa de la classificació. Per fer-ho compta amb una estadística favorable com a local. Els gironins no perden a casa des del 7 de novembre del 2020, quan van caure per 0 a 7 davant el Granollers, i han aconseguit quatre empats i una victòria. Per poder sumar algun punt, el Figueres haurà de millorar els registres ofensius i és que en els quatre últims duels, només ha vist porteria en dues ocasions.