L’Espanyol juga aquest dissabte contra el Girona a Montilivi, a les 13 h, amb la intenció d’aconseguir un triomf que permeti trencar la mala ratxa de resultats de l’equip. En les quatre últimes jornades, el conjunt només ha sumat dos dels 12 punts possibles. L’entrenador, Joan Francesc Ferrer, “Rubi”, creu que, després del derbi i de l’empat contra el Getafe“ens toca una alegria, després d’alguns partits que no s’ha aconseguit guanyar, necessitem una alegria”. Això permetria també un “punt d’inflexió, que ens permeti acabar bé aquesta temporada”. Sobre el fantasma del descens, l’entrenador creu que “si aconseguim els tres punts, ja ho tenim fet, però sabem que a curt termini ho aconseguirem”. Per aquest motiu creuen que no han de pensar en aquesta situació.

Girona Espanyol 2019 alegria
@RCDEspanyol

L’Espanyol, el pitjor a domicili

L’Espanyol no està mostrant una bona imatge fora de casa. Els blanc-i-blaus són, juntament amb l’Osca, el pitjor equip a domicili. Només ha guanyat un partit com a visitant, i va ser el mes d’octubre. Els de Rubi han aconseguit sis empats i un total de vuit derrotes. Els blanc-i-blaus han sumat només nou de 45 punts possibles. Per al partit d’aquest dissabte, Rubi s’emporta 20 jugadors perquè n’hi ha algun que té alguna molèstia física i no vol arriscar-se.

El Girona, el pitjor a casa

El Girona, per la seva banda, només ha sumat 12 punts a Montilivi, amb unes xifres realment molt pobres. De 15 partits disputats n’ha guanyat només dos, n’ha empatat sis i n’ha perdut set. Pel que fa als gols, n’ha marcat 14 i n’ha encaixat 23, la pitjor diferència de tota la Primera Divisió.