El defensa blaugrana, Ronald Araujo, és un dels padrins, juntament amb el jugador del Girona, Cristhian Stuani, de la 19a edició dels Relats Solidaris de l’Esport. El central blaugrana ha participat en la presentació del llibre a la ciutat de Barcelona on ha parlat de l’eliminació a la Champions, de les declaracions d’Ilkay Gündogan i de les opcions a la Lliga davant del partit del clàssic del proper diumenge 21.

Araujo ha valorat l’expulsió i no se sent responsable

Ronald Araujo ha participat en la presentació a la ciutat de Barcelona de la 19a edició dels Relats Solidaris de l’Esport. Un llibre solidari en què la recaptació que s’aconsegueixi anirà destinada a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia que treballa per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts i les seves famílies. En l’acte, Araujo ha estat preguntat per l’expulsió en el partit contra el PSG i ha dit que “és una jugada fortuïta, jo crec que és 50/50, si l’àrbitre no la vol pitar no passa res, però si la pita, òbviament m’ha d’expulsar“. Ha reconegut que estava trist perquè “volíem classificar-nos, jo com soc culer em fa molt més mal”. El central no se sent responsable de la derrota, però sí que creu que va condicionar el partit: “Sé què puc aportar i en què puc ajudar quan estic dins del camp”. Ha volgut agrair els culers que li han donat suport malgrat l’expulsió: “Els culers de veritat, quan vaig sortir per l’expulsió una gran part cridaven al camp, ‘uruguayo’, i això per mi és emocionant, marxava expulsat i trist, i em cridaven. El culer de veritat sempre m’ha donat suport“.

El central no ha volgut valorar les declaracions de Gündogan

El jugador blaugrana ha estat preguntat per les declaracions del seu company, Ilkay Gündogan, just després del partit quan va ser crític amb Araujo per l’expulsió. Altres jugadors del Barça, com Sergi Roberto i Kounde, a les xarxes socials van retreure les declaracions de l’alemany. En aquesta ocasió, Ronald Araujo no ha volgut entrar a valorar les declaracions de Gündogan, però li ha enviat un dard en la seva resposta: “Jo prefereixo guardar-me per a mi el que penso, crec que tinc codis i valors que s’han de respectar“.