El retorn de Ricky Rubio a una pista de bàsquet cada cop està més a prop. El base ha assegurat en una entrevista a la Federació Espanyola de Bàsquet que té moltes ganes de tornar a jugar amb la selecció espanyola. Un retorn, per tant, que es farà abans amb el combinat estatal després de no anar convocat amb el Barça a la fase final de la Copa del Rei.

El retorn de Ricky, a Saragossa

(EFE/Redacció) Ricky Rubio, després dels primers entrenaments a Saragossa amb la selecció espanyola, ha destacat que està “amb nervis, gairebé com un ‘rookie’ més una altra vegada”.

El base, que va començar a entrenar-se amb el Barça de bàsquet a finals de gener, ha explicat en una entrevista als mitjans oficials de la Federació Espanyola de Bàsquet que li fa molta il·lusió tornar a la selecció, que és on ho va deixar pels seus problemes de salut mental, i creu que és “com un punt i seguit després d’aquesta experiència”.

“Em trobo molt bé, increïble, la veritat és que ho trobava a faltar. L’ambient que hi ha és espectacular i a més venen els joves amb molt de talent i també tinc ganes d’ensenyar-los una mica tot.” ha afegit.

Rubio assegura que no s’ha trobat sol en cap moment durant els últims mesos i que ha trobat un suport “molt gran” tant a la selecció com a Cleveland en el seu moment i el món del bàsquet en general, un fet que, ha destacat, l’ha ajudat “moltíssim també en un moment tan dur”.

Sobre l’escenari del seu retorn, el pavelló Príncep Felip de Saragossa, ha comentat que el combinat estatal ha jugat ja unes quantes vegades i sempre ha vist una afició entregada.

Un cop es produeixi el debut amb la selecció espanyola, tot indica que Ricky Rubio ho farà amb el Barça de Roger Grimau. Molt probablement, serà el divendres 1 de març en el partit que els blaugrana jugaran contra l’AS Mònaco a la 27a jornada de l’Eurolliga, al Palau Blaugrana.