Roger Grimau ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de dimecres a les 20.30 h contra el Virtus Bologna. El primer entrenament de Ricky Rubio amb el Barça ha monopolitzat una compareixença en què l’entrenador culer ha explicat que “el Ricky està bé físicament, però no hem parlat de cap tornada”. Nicolás Laprovittola també ha valorat el primer entrenament del base del Masnou, que entra a la recta final de la recuperació.

El retorn de Ricky Rubio, amb normalitat

L’entrenador del Barça ha explicat que, des de dins, la situació es viu amb normalitat. Grimau s’ha mostrat feliç de tornar a veure el base del Masnou en una pista i ha valorat que hagi escollit el Barça per afrontar la fase final de la recuperació. “És una excel·lent notícia únicament i exclusivament per a ell i el seu procés de recuperació. Estic content que ens hagi escollit a nosaltres”, ha explicat el tècnic blaugrana.

“No hem parlat de cap tornada”

Roger Grimau ha vist Ricky Rubio “fi i en forma”, però quan se li ha preguntat sobre un possible fitxatge del base del Masnou, ha explicat que “no hem parlat de cap tornada, només li oferim les instal·lacions i l’equip perquè es recuperi”. Nicolás Laprovittola també ha parlat davant els mitjans i ha explicat que “Ricky Rubio està molt bé, gaudint”.