Exclusiva de ‘La porteria’ de betevé sobre les negociacions del Barça i Gavi per renovar el jove futbolista. Segons ha pogut saber el programa dirigit per Pitu Abril, la primera oferta de renovació que el FC Barcelona va realitzar a Gavi era amb un sou anual de dos milions d’euros. El punt de partida del Barça està molt allunyat de les condicions que demana Gavi i el seu representant, Iván de la Peña.

Segons ha pogut saber ‘La porteria’, Gavi i el seu entorn voldrien un contracte gradual de quatre temporades que anés incrementant el sou del futbolista a cada any. Al primer curs, la fitxa de Gavi seria de quatre milions d’euros, al segon, de cinc milions i, el tercer, de sis milions d’euros. La quarta temporada caldria renegociar les condicions en funció del rendiment del migcampista culer.

Gavi té ofertes de la Premier, però vol quedar-se al Barça

Segons ha pogut saber ‘La porteria’, Gavi té, com a mínim, dues ofertes de la Premier League. Una n’és la del Liverpool, disposat a pagar la clàusula de 50 milions del jugador i també a oferir-li un salari d’estrella, al voltant d’uns nou milions d’euros anuals. Ara bé, tant Gavi com el seu entorn, concretament el seu pare, són molt clars amb quin és el seu desig: renovar amb el Barça i triomfar al Camp Nou.