ansu fati

La renovació d’Ansu Fati està a punt de tancar-se. El representant del jugador, el portuguès Jorge Mendes, és a Barcelona per reunir-se amb el Barça i així signar l’acord entre les dues parts. La intenció és ampliar el contracte del jugador fins al 30 de juny del 2025.

Ansu Fati vol continuar

Tant Jorge Mendes com el FC Barcelona, a través del seu president, Joan Laporta, i del director de futbol, Mateu Alemany, fa setmanes que negocien la renovació del jugador i ara el representant ha aterrat a la Ciutat Comtal per tancar definitivament l’acord. L’acord tant econòmic com d’anys és gairebé total, així com també la clàusula de rescissió, que blindaria el jugador de cara a l’interès d’altres equips, i ara falta acabar de polir els últims detalls del nou contracte d’Ansu Fati. Al club li agradaria anunciar l’acord abans d’aquest diumenge, quan se celebra l’Assemblea General de Socis Compromissaris, però tampoc no es pot descartar que l’anunci oficial de l’acord sigui la setmana que ve.

El Barça del futur

Ansu Fati vol continuar al Barça i el club també. De fet, el FC Barcelona veu el davanter com el jugador franquícia per això li va donar el dorsal número 10 de Leo Messi. El davanter ha de ser peça clau en el Barça, tant del present com del futur. La renovació d’Ansu Fati s’unirà a la de Pedri, que també està a punt de tancar-se. D’aquesta manera, el Barça s’assegurarà la continuïtat de dos jugadors joves, que han de marcar el futur del club en els propers anys.