El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha ajornat l’assemblea de compromissaris del Barça pel retard en les intervencions i per la importància dels punts que encara s’havien de votar. La nova data per a l’assemblea blaugrana és el 23 d’octubre de 2021, tal i com ha informat el club, i se celebrarà en una carpa davant el Palau Blaugrana. L’horari de la convocatòria serà a les 15 h, en primera convocatòria, i a les 15.30, en segona. Abans, a les 13.30, se servirà un refrigeri als socis i sòcies compromissaris.

L’Assemblea es reprendrà en el punt de l’ordre del dia en què es va suspendre, Espai Barça. Els compromissaris hauran de votar a favor o en contra de l’obtenció del finançament necessari per dur a terme l’operació, uns 1.500 milions d’euros. Els 4.457 socis i sòcies compromissaris estan convocats per assistir a la represa de l’Assemblea, hagin assistit o no a la d’aquest diumenge que es va ajornar.

Una assemblea molt llarga

L’assemblea de compromissaris, que havia començat a les 15.30 h, s’ha allargat molt amb les diferents intervencions, tant dels membres de la Junta Directiva com per part dels socis que eren presents al Palau Blaugrana.