L’Espanyol ha quedat eliminat dels setzens de final de la Copa del Rei després de perdre per 2 a 0 contra la Reial Societat al nou Anoeta. El conjunt que entrena Abelardo Fernández no ha estat capaç de superar un equip molt motivat i que s’ha mostrat superior durant bona part l’enfrontament.

Domini de la Reial Societat a la primera meitat

Abelardo ha apostat per un equip amb molts canvis per tal de donar minuts als menys habituals: jugadors com el porter Andrés Prieto, Pol Lozano, Pipa o Ferreyra, entre d’altres. El conjunt “txuri-urdin”, en canvi, després de perdre 3 a 0 contra el Betis en la passada jornada de Lliga, ha sortit amb un onze ple de titulars que ha dominat des de gairebé l’inici del matx. La plasmació d’aquest domini, però, no ha arribat fins al minut 45, quan Ander Barrenetxea, amb un xut ajustat al pal dret de la porteria defensada per Andrés Prieto, ha fet l’1 a 0.

@RCDEspanyol

Reacció tímida perica

L’Espanyol no volia marxar amb la sensació de no haver plantat batalla i a la represa s’ha vist un equip amb més ganes, que ha jugat millor. La mala sort, però, s’ha centrat en els espanyolistes, perquè Ferreyra, al minut 60, ha tingut una ocasió molt clara per marcar. El cas és que del possible empat a un s’ha passat al 2 a 0 en la contra posterior. Isak ha aconseguit un gol que posava l’eliminatòria molt costa amunt per als espanyolistes. La mala sort ha continuat una mica més tard, quan Wu Lei ha tingut el 2 a 1, però el seu xut ha anat al pal. L’Espanyol ho ha intentat al final sense sort de cara a porteria. D’aquesta manera, l’aventura de la Copa s’ha acabat per al club espanyolista.