Jordi Avilés és un centrecampista del CF Damm amb el futur assegurat en el món del futbol. La seva progressió a la Divisió d’Honor juvenil s’evidencia setmana rere setmana. En el partit contra el Cornellà, corresponent a la 18a jornada va fer un pas endavant. Va fer l’empat a 2 definitiu amb un llançament de falta molt peculiar.

Còpia perfecta de Ronaldinho i de Messi

Avilés, l’encarregat de picar els tirs lliures directes i indirectes va demostrar la seva intel·ligència i va fer un gol a l’estil dels que algunes vegades hem vist fer primer a Ronaldinho i després a Messi amb el Barça. Xut amb la cama dreta, la barrera salta i el jugador vermell envia la pilota per sota de les cames i supera el porter del Cornellà, que no s’esperava el desenllaç de la jugada.

Els mestres de Jordi Avilés

 

Avilés va arribar a la Damm fa dues temporades procedent del CE Sabadell. Acaba de fer 19 anys i és un jugador important per a Luis García, l’exjugador del RCD Espanyol que entrena els cerversers, actualment quarts classificats del grup tercer de la Divisió d’Honor juvenil.