La selecció espanyola de waterpolo segueix els mateixos passos que la femenina ja que ha aconseguit el bitllet de pas a les semifinals després d’un partit vibrant que s’ha hagut de desempatar a la tanda de penals. La selecció rival ha estat Sèrbia, guanyadora del títol en les últimes quatre edicions.

Espanya surt adormida, però es desperta al segon quart

La selecció espanyola ha vist com els serbis s’han posat ràpidament 2 a 0 al marcador, però, a poc a poc han arribat les ocasions i sobretot els gols per als homes de David Martín. Álvaro Granados s’ha encarregat d’obrir la llauna per als espanyols a les acaballes del primer temps (2-1). El segon quart ha suposat la reacció de la selecció espanyola, que, tot i haver encaixat un gol aviat, ha fet un parcial miraculós de 0 a 4 per posar-se per davant (3-5).

Els 10 minuts d’inspiració no han estat suficients

Ni el gran parcial del segon quart ni tampoc les aturades de Dani López Pinedo han servit per sentenciar un partit que en el tercer i quart períodes s’ha tornat a complicar. Tot i això, els serbis no han aconseguit posar-se per davant i s’ha arribat al final amb un empat (6-6) al marcador. La loteria dels penals ha estat l’encarregada de donar el bitllet a la selecció espanyola per a les semifinals amb una victòria per 3 a 4.

Espanya s’enfrontarà a les semifinals a Croàcia que ha eliminat la selecció de Grècia. El partit es disputarà aquest divendres, 24 de gener, a les 17.30 h.