El Muntanyesa té l’ascens a Tercera RFEF a tocar i podria pujar aquest cap de setmana i, fins i tot, fer-ho sense jugar. Un premi a un equip que va passar de veure com trontollava i perillava l’ascens, a convertir-se en una piconadora que no ha perdut cap dels últims 15 partits. I això ha estat gràcies a Raúl Paje, el tècnic de la Monta que va agafar l’equip novè a la Lliga i que ara només necessita dos punts de nou per tornar a Tercera RFEF.

Raúl Paje, tècnic de perfil baix amb les idees claríssimes

Raúl Paje reivindica, amb raó i amb els números a la mà, la feina del seu equip: “No és només que fa 15 jornades que no perdem, és com ho estem fent”. Quan el tècnic es va fer càrrec de la Monta no va tenir gaire temps de preparar res, per això es va centrar en el que creu que és més necessari: “Treballar, generar un bon vestidor i gestionar els jugadors amb talent. Els vaig dir que s’havien de posar la granota de treball, tenir disciplina i creure en la idea, i el temps ens ha portat on estem“.

Calia adaptar-se a la categoria

Una de les claus, segons Raúl Paje, ha estat convèncer els jugadors que calia adaptar-se a la Primera Catalana: “Fer el que toca a la categoria, però amb el nostre futbol. Els nostres jugadors són gent molt disciplinada i això ha sigut clau. Jo els vaig dir que venia per ajudar-los i no molestar. Són jugador amb un historial molt gran, però s’havia de de ficar el peu, anar al terra… i la gent ho ha vist. Hem cregut en la nostra idea“.

Una afició de 10

L’afició de la Monta és un valor afegit per aquest diumenge contra la Unificació Llefià, s’espera una Bombonera fins a la bandera. Segon Paje, l’ambient “serà millor que el dia del play-off davant el Sestao”. El suport dels seguidors és molt important per a la plantilla: “Som locals a molts desplaçaments. L’afició del Muntnayesa és diferencial, fins i tot a Tercera. És un plus i això fa que el partit se’ls faci molt llarg als rivals i sempre hi ha sis o set punts a final de temporada que la resta d’equips no tenen”.