Muntanyesa vestidor
CF Montañesa

El Muntanyesa es prepara per a un cap de setmana gran a Nou Barris. L’equip de Raúl Paje pot pujar a Tercera RFEF aquesta jornada i, de fet, ho pot fer fins i tot sense jugar. El Lloret, segon a la classificació i el seu immediat perseguidor, juga dissabte i tot el que no sigui sumar els tres punts, certificaria l’ascens del Muntanyesa.

Pujar sense jugar o pujar jugant

L’objectiu de la Monta és pujar. Tant se val si es jugant o sense jugar. El Muntanyesa rebrà la Unificació Llefià aquest diumenge dia 10 d’abril a les 12 del migdia a la Bombonera de Nou Barris. Si els de Raúl Paje guanyen, seran matemàticament equip de Tercera RFEF. Però es podria donar el fet que abans de saltar al terreny de joc ja sabessin que la temporada vinent jugaran a una categoria superior. Això és perquè el Lloret juga un dia abans, dissabte, 9 d’abril, a les 16 h al seu camp contra el Banyoles. El Lloret suma 39 punts, per 47 del Muntanyesa, i si no suma els tres punts, és quedarà a més dels sis punts que els quedarien per disputar.

Partit gratuit a la Bombonera

Els aficionats que vulguin anar a veure el Muntanyesa – Unificació Llefià no hauran de pagar entrada. El club ha decidit que l’entrada serà gratuïta. D’aquesta forma, tothom qui vulgui participar del que s’espera que sigui una festa, podrà fer-ho. El cartell de promoció que ha fet el club no deixa cap dubte que tenen molt clar que pujaran a Tercera RFEF.

cartell muntanyesa ascens